Welkom bij Hanwel Belgium N.V.

Hanwel Belgium N.V., een dochteronderneming van Indutrade Benelux, werd in 1972 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier op het gebied van leidingcomponenten voor de Belgische industrie.

De expertise van onze ervaren medewerkers garandeert een deskundige technische begeleiding en advies op maat voor en tijdens het projectstadium. Indien wij vroegtijdig in een project worden betrokken kunnen wij u op basis van onze langdurige en specifieke kennis m.b.t. de toepassing van leidingcomponenten zo optimaal mogelijk adviseren.

Wij leveren een hoogwaardig pakket leidingcomponenten van gerenomeerde leveranciers. Als klant staat u bij ons centraal. Door de flexibele opstelling van onze medewerkers kunnen wij u zo optimaal mogelijk ondersteunen.

Omdat wij voor een groot deel van ons leveringsprogramma over voldoende magazijnvoorraad beschikken,zijn zeer snelle leveringen mogelijk. Spoedbestellingen voor voorraadartikelen die wij voor 14:00 hebben ontvangen kunnen binnen 24 uur geleverd worden

Onze producten kenmerken zich door een lange levensduur. Wij kunnen u door middel van inspecties helpen bij het opstellen van een optimaal onderhoudsplan.

Wilt u uw toekomstige projecten met ons bespreken of meer informatie ontvangen over onze producten en dienstverlening ?

neem dan contact met ons op.

Download technische informatie


Laat uw e-mail adres hier achter en download de technische documentatie.


E-mail adres


Wij respecteren uw privacy!

Télécharger informations technique


Laissez-nous votre adresse e-mail et téléchargez la documentation technique.


Adresse e-mail


Nous traîtons vos données personnelles confidentiel!

Download technical information


Leave us your e-mail address and download the technical documentation.


E-mail address


WE RESPECT YOUR PRIVACY!WE RESPECT YOUR PRIVACY!